Bermine
Bermine
Owner
Dobrý den, dostal jsem ban neprávem prý jsem obcházel ban kucika12 ale to je lež psal jsem o unban tak týden do zadu alenic mi nepřišlo a proto píšu tobě prosím dej mi unban a pokud mi ho nedáš aspoň mi napiš jak jsem obcházel ban můj nick na mc: misanek125. Předem děkuji za odpověť.
Over 3 years ago

@Bermin a @AdiWaks jsou nejlepší lidi na serveru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Over 3 years ago

Dobrý den, včera jsem hrál na vašem serveru, ale dnes mě to tam nechce pustit. píše to že se prý mám odpojit od VPN a PROXY, vše sem udělal, ale stále to nefunguje. Děkuji předem za správu. Lucker458
Over 3 years ago

Pište na discord hlavní chat nebo běžte do Čekárni na TS3 nebo DIS
over 3 years ago

je super admin c:
Over 3 years ago

Chtěl bych unban nic sem neudělal
Over 3 years ago

Dobrý den, Pane Bermine dostal jsem ban za to že jsem nahlásil bug a nevěděl jsem jak tak jsem dal náhodného hráče a napsal jsem že tam je bug ale některý z vaších adminů,helperů mi dal bal na 7 dní tak chci požádat o unbad děkuji ;)
Over 3 years ago

Dobrý den, Pokud chcete unban tak si napište žádost na https://deadpvp.eu/unban
over 3 years ago

Dostal som ban Ani neviem, prečo žiadam o zákaz, neurobil som nič, iba som hral
Over 3 years ago

bermine nejde se mi joinout na server prej mi to píše disconect your vpn/proxy
Over 3 years ago

Umí to je to dobrý admin a taky umí dobře řídit server všechna čest. :)
Over 3 years ago

buh
Over 3 years ago

Registered:
over 3 years ago
Last Seen:
2 days ago
Profile Views:
5158
Zdravím, všichni již jistě víte že na serveru máme 6 druhů VIP. Rozhodli jsme se že kompletně předěláme VIP systém, jelikož současný systém je hodně nepřehledný. Celkem zde budou 3 nové ranky: Mythic - 5€ (125kč) Legend - 10€ (250kč) Overlord - 15€ (375kč) Všechny ranky jsou stále permanentní (navždy)   VÝHODY   Výhody také budou upravené, ale nebude z nich nic odebráno, spíše naopak bude něco přidáno   Jak to bude s těma co si VIP již zakoupili Všem lidem kteří si zakoupili VIP dle starého VIP systému, tak jim bude přiděleno VIP dle nového systému, tak aby se vaše výhody co nejméně změnili. Bude to tedy takto: Donator => Mythic Lord , Titan => Legend Legacy , God , Overlord => Overlord Také dostanete TAG který budete mít za vaším nickem. Tento tag bude mít barvu dle vašeho ranku   Kdy tato změna proběhne 5.7.2021 ve 20:00   Co když si zakoupím VIP před změnou V případě že si do těch 3 dnů zakoupíte VIP, tak pro vás bude platit to samé co je psáno výše.   Také bude možné si zakoupit unban na serveru
over 3 years ago

Na Minihře KnockbackFFA byli vydány nové mapy (Desert a Spring). Na obrázku můžete vidět jednu ze dvou nových map. Konkrétně mapu Desert RESET STATISTIK Také byli na KnockbackFFA vyresetovány všechny statistiky (Killy, Smrti ap..)
over 3 years ago

NOVÉ LOBBY Na server bylo přidáno nové a mnohem rozsáhlejší lobby. Zde je ukázka jak lobby vypadá.   WIPE BANŮ Dnešním dnem také byli vymazány veškeré Bany (kromě IP Banů), Muty, Kicky a varování, tudíž pokud jste dostali ban, tak se můžete znovu připojit.
over 3 years ago

Nábor na pozici helper byl uzavřen. V případě že jste nedostali odpověď na ticket nebo na email, tak jste nebyl vybrán do druhého kola.
over 3 years ago

Jelikož se nás server začal rosrůstat tak potřebujeme nabrat posily do našeho helper teamu. V případě že váš nábor byl zamítnut tak budete muset počkat do dalšího náboru na helpera nebo na buildera. Nábor bude otevřen maximálně po dobu 5ti dnů (14.1 - 19.1) V případě že by jste měli zájem tak si silně doporučuji přečíst podmínky pro přijetí do A-Teamu Náborový formulář poté naleznete zde
over 3 years ago